Bleken – Tandartspraktijk koninginneweg150 – Amsterdam Oud-Zuid

Bleken

Bleken

Niet iedereen heeft een mooi wit gebit. Vandaag de dag willen meer dan 2/3 van alle mensen graag wittere tanden. Tandverkleuring kan vele oorzaken hebben. Voeding en genotsmiddelen ( bijv. koffie, rode wijn, roken) en het natuurlijke verouderingsproces van de tandstructuur zijn de meest voorkomende redenen. Ook bepaalde aandoeningen of ongevallen en vroegere vulmaterialen kunnen tot verkleuring leiden. Bij ons kunnen ze echter effectief en behoedzaam worden gebleekt.

Hoe bleken?

Tanden bleken kan bij ons op diverse manieren en met diverse producten. In een gesprek met u kiezen wij de meest geschikte aanpak welke het beste bij u past

Is uw gebit geschikt?

De meeste tanden kan men bleken. Het resultaat is echter afhankelijk van de persoonlijke toestand van het gebit en van het aantal behandelingen.

Welke middelen gebruiken wij?

Onze professionele bleekproducten bevatten een actief bestanddeel dat tijdens de behandeling zuurstofionen afsplitst. Deze werken in het binnenste deel van de tand en ontkleuren daar storende pigmenten. Bovendien bevatten ze de gepatenteerde PF-formule die het tanden extra versterkt en beschermd tegen cariës. Tot slot zijn onze producten pH-neutraal en wetenschappelijk aangetoond veilig en onschadelijk voor het gebit.

Hoe lang blijft het resultaat?

Dat verschilt, gemiddeld houdt het bleekeffect zo’n twee tot drie jaar aan. Een goede persoonlijke mondhygiëne en regelmatig professionele gebitsreinigingen hebben een positieve invloed. 

Wilt u graag wittere tanden en bent u benieuwd of bleken voor uw gebit geschikt is?

Vraag ons om advies en meer informatie.